fbpx

Als ondernemer heb je het druk genoeg met allerlei zaken om je bedrijf draaiende te houden en waarschijnlijk ook te laten groeien. Je wil online vindbaar en zichtbaar worden, je netwerk vergroten en je klantenbestand uitbreiden. En graag allemaal zo snel mogelijk zonder hier te veel tijd en inspanningen aan kwijt te zijn. Je zal wel denken: “Hoe moet ik dat doen dan?”, maar wist je dat je deze doelen al heel snel kunt bereiken als je social media op een slimme manier inzet?

Social Media
Boost

Wij zorgen voor een uitgebreid Social Media plan (incl. planning, tips en een actieplan) én dat jouw Social Media geoptimaliseerd wordt met een professionele uitstraling in jouw huisstijl.

Social Media Beheer

Wij beheren jouw Social Media account(s) volledig. Hiervoor maken en plaatsen wij de inhoud van je berichten en houden wij de resultaten bij waarvan je maandelijks een rapportage ontvangt.

Social Media Workshop

Wil je het gewoon helemaal zelf doen, maar heb je net even een duwtje in de goede richting nodig? Wij bieden verschillende workshops aan die volledig op maat gemaakt worden.

VRAAG DIRECT JOUW GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN AAN!

KIES JOUW Pakket

Wil je een uitgebreid Social Media plan (incl. planning, tips en een actieplan) laten maken en ondersteuning bij het opstarten van het inzetten van Social Media voor jouw organisatie? Kies dan de SOCIAL MEDIA BOOST.
Als je een stap verder wil gaan in het uitbesteden en jouw Social Media volledig wil laten beheren door ons (het maken en plaatsen van berichten)? 
Ga dan voor SOCIAL MEDIA BEHEER! 
Ga je liever gewoon helemaal zelf aan de slag, maar weet je niet precies hoe? Dan helpen wij jou graag op weg met onze SOCIAL MEDIA WORKSHOP.

SOCIAL MEDIA BOOST

€ 947

eenmalig

SOCIAL MEDIA BEHEER

v.a. € 249

per maand

SOCIAL MEDIA WORKSHOP

v.a. € 549

eenmalig

Onze klanten

contact

Heb je interesse, een vraag of wil je iets anders delen of bespreken? Wij horen graag van je!

Wil je dat wij contact met jou opnemen?
Stuur een bericht via het contactformulier.

Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande opties: 

06 144 373 95
service@bymave.nl

Schuiven naar boven