fbpx

Als je jouw Social Media volledig wil laten beheren door ons en het maken en plaatsen van berichten door ons wil laten verzorgen op basis van een vooraf opgesteld Social Media Plan? Ga dan voor SOCIAL MEDIA BEHEER! 

Behaal sneller jouw (bedrijfs) doelen door social media maximaal in te zetten, zonder dat jouw kostbare tijd hieraan verloren gaat! Vooraf zal bepaald worden hoe de samenwerking ingericht gaat worden qua o.a. aanlevering en/of creatie beeld- en tekstmateriaal, goedkeuringsproces en plaatsing. De berichten zullen voorzien van jullie huisstijl in overleg opgesteld worden en na akkoord geplaatst (kunnen) worden. Maandelijks zal er een rapportage verstrekt worden en een keer per kwartaal zal er een evaluatie plaatsvinden om waar nodig het Social Media Plan bij te sturen.

wERKWIJZE

Intake gesprek

Social Media Plan

Kick-off meeting

Berichten creatie

Social Media beheer

Rapportage & evaluatie

DE Investering

SOCIAL MEDIA BEHEER

Wij beheren jouw Social Media account(s) volledig. Hiervoor maken en plaatsen wij de inhoud van je berichten en houden wij de resultaten bij waarvan je maandelijks een rapportage ontvangt. Op basis van het Social Media plan kan er een keuze gemaakt worden welk abonnement het beste aansluit op jouw wensen en behoefte. De pakketten verschillen onder andere op basis van het maandelijks aantal berichten, de ondersteuning bij het creëren van beeld- en tekstmateriaal en mate van uitbesteding.​

small

vanaf

€ 249

per maand

medium

vanaf

€ 449

per maand

large

vanaf

€ 649

per maand

contact

Heb je interesse, een vraag of wil je iets anders delen of bespreken? Wij horen graag van je!

Wil je dat wij contact met jou opnemen?
Stuur een bericht via het contactformulier.

Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande opties: 

06 144 373 95
service@bymave.nl

Onze klanten

VRAAG DIRECT JOUW GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN AAN!

Schuiven naar boven